امداد خودرو جاده هراز
امداد خودرو جاده هراز | خدمات امداد خودرو هراز با تیم مجرب و تخصصی بصورت شبانه روزی در خدمت شما عزیزان می باشد . تیم امداد خودرو هراز با دارا بودن انواع خودرو یدک کش در کنار شماست .
امداد خودرو جاده هراز
شرکت امداد خودرو هراز با بیش از 20 سال تجربه درخشان در ارائه خدمات امداد خودرو در شمال کشور ، آماده به کمک به شما در هر نقطهای از شمال هراز هستیم. با تیمی مجرب و متخصص، ما به شما خدماتی سریع، قابل اعتماد و حرفهای ارائه میدهیم.
خدمات متنوع ما شامل امداد رانندگی ۲۴ ساعته، یدک کش ، خودرو بر ، کفی خودرو بر و … میباشد.
با شرکت امداد خودرو هراز، مطمئن باشید که در هر شرایطی، همراه شما خواهیم بود.
برای اطلاعات بیشتر در ادامه مطلب همراه ما باشید.
شرکت امداد خودرو هراز – همیشه در کنار شماست.
امداد خودرو جاده هراز
یدک کش خودرو چیست؟
یدک کش خودرو عموما برای انتقال و کمک به ماشینهایی استفاده میشود که به هر دلیلی امکان ادامه حرکت در جاده را ندارند. بخش جلوی یدک کش به کابین راننده و موتور اختصاص داده شده و بخش عقب آن دارای تجهیزاتی برای بلند کردن و جابجایی وسایل نقلیه است. تمام اجزای یدک کش ماشین، اعم از موتور، شاسی و بدنه، باید به قدری قوی و محکم طراحی شوند تا مشکلی حین حمل خودروها به وجود نیاید.
در خیابانهای کشور معمولا شاهد کاربرد خودروهایی همچون وانت و نیسان بهعنوان خودروبر و یدک کش هستیم. افراد اعزامشده به محل حادثه با تمام تکنیکها و مهارتهای جابهجایی آشنا هستند و ماشینها را بدون ورود آسیب بیشتر، تا تعمیرگاه یا مکانهای دیگر یدک میکنند.
انواع یدک کش خودرو
یدک کش خودرو تخت
یدک کش Flatbed یا همان تخت، پرکاربردترین نوع یدک کش خودرو در سراسر جهان است. در قسمت عقب این ماشین، یک سطح شیبدار هیدرولیکی قرار دارد که از آن برای بالا بردن وسیله نقلیه و انتقال به سطح تخت طویل و همینطور پایین بردن وسیله نقلیه و گذاشتن روی سطح زمین استفاده میشود. این نوع یدک کش برای حمل خودروهای صفر کیلومتر از درب کارخانه یا ماشینهای آسیبدیده و تصادفی به کار میرود.
یدک کش خودرو یکپارچه
یدک کش ماشین Integrated یا همان یکپارچه، یک خودروی غولپیکر است که به سبب داشتن محورهای اضافی و بازوهای متعدد، ثبات بیشتری حین جابهجایی محمولههای سنگین دارد. از این نوع یدک کش برای حمل خودروهای تجاری و سنگین مثل اتوبوس، مینیبوس، کامیون و… استفاده میشود.
یدک کش ماشین زنجیری
یدککشهای زنجیری (Hook) با استفاده از قلاب و زنجیر، به خودرو متصل میشوند و آن را بکسل میکنند. این نوع یدک کش به مهارت بالای راننده برای حفظ سرعت احتیاج دارد، در غیر این صورت خودرو علاوه بر آسیبهای خود، دچار ضربات مختلف از سوی یدک کش میشود. به همین خاطر یدککشهای زنجیری معمولا برای حمل خودروهای اسقاطی و اوراقی به کار میروند.
یدک کش خودرو چرخ بلند
یدک کش ماشین Wheel lift یا چرخ بلند، تقریبا شبیه به نوع زنجیری عمل میکند، با این تفاوت که به جای زنجیر، از یک میله فلزی برای بکسل ماشین استفاده میشود. این میله به محور جلو یا عقب وسیله نقلیه خراب متصل میشود و آن را بالا میکشد تا حرکت ماشین تنها روی دو چرخ صورت گیرد. این نوع یدک کش کارایی بیشتری نسبت به یدک کش زنجیری دارد و با ایمنی بیشتر ماشین را جابهجا میکند. البته ایمنی یدک کش چرخ بلند به پای یدک کش تخت نمیرسد.
کاربردهای یدک کش خودرو
-
جا به جایی خودرو تصادفی
انتقال ماشین تصادفی به تعمیرگاه یا پارکینگ یکی از اصلیترین وظایف خودروهای یدک کش به حساب میآید. در هنگام بروز تصادف رانندگی پس از تهیه کروکی توسط افسر پلیس، ترجیح بر این است که ماشین با استفاده از یدک کش به مکان مناسب انتقال یابد. در برخی حوادث راننده یا ماشین به نحوی آسیب میبیند که تماس با یدک کش تنها راهحل ممکن برای جابهجایی خودرو است.
حمل خودرو خراب
خواه در پارکینگ منزل باشد، خواه در کنار جاده؛ ماشینی که خراب شده و به دلیل نقص فنی روشن نمیشود و قدرت حرکت ندارد، نیازمند حمل با یدک کش خودرو به نزدیکترین تعمیرگاه محل است.
حمل خودرو به مراکز بیمه و تعویض پلاک
از دیگر کاربردهای یدک کش میتوان به حمل خودرو به مراکز بیمه و تعویض پلاک اشاره کرد. خودرویی که بیمه شخص ثالث یا پلاک ندارد، مجاز به تردد در شهر نیست. از این رو باید از یک وسیله نقلیه کمکی برای جابهجایی و انتقال آنها به مراکز مختلف استفاده کرد تا زمانی که جواز تردد در سطح شهر برای آنها صادر شود.
انتقال خودرو مسابقه به پیست
ماشین های مسابقه جواز تردد در سطح شهر را ندارند. به همین خاطر از یدک کش خودرو برای انتقال آنها به پیستها و پارکینگها استفاده میشود.
حالا بریم سراغ جاده زیبای هراز تا این جاده را بهتر بشناسیم.
یدک کش سیار خودرو در هراز
جاده هراز کجاست
جاده ۷۷ مسیر اصلی بین استانهای تهران و مازندران است. این جاده از درهٔ رود هراز عبور میکند و نزدیکترین مسیر به قله دماوند است. این جاده از سال ۱۳۴۲ به بهرهبرداری رسید و در طول ۲۳ سال ساخت، زیادی از افراد را کشته یا زخمی کرد. در سال ۱۳۶۲، جاده جدیدی از دماوند، فیروزکوه و سوادکوه گشوده شد.
اما به دلیل سکونت و ساخت و ساز در منطقه هراز و نیاز به دسترسی به تأسیسات مهم مانند سد لار، فکر بستن جاده هراز هرگز به عمل نیافت. این جاده انتخاب دومین جاده زیبای ایران بعد از جاده چالوس بوده و تاریخ منطقه البرز و دماوند، آمل و ایران را نشان میدهد. جاده هراز کوتاهترین مسیر بین تهران و آمل است و در ایام نوروز، میزبان میلیونها مسافر میباشد.
اما ترافیک بسیار زیاد و ظرفیت کم جاده گاهی باعث ایجاد ترافیک طولانی میشود. به همین دلیل، پروژه چهارخطه کردن این جاده در حال اجرا است. جاده هراز دارای ۱۷ تونل است که طولانیترین آن بیش از ۳۲۹۰ متر است. این جاده یکی از جذابترین جادههای اتومبیل روی منتهی به شمال کشور است و در اطراف آن جاذبههای گردشگری متنوع وجود دارد که مسافران را به خود جلب میکند.
موقعیت جاده هراز کجاست
این جاده پس از عبور از شمال شهر دماوند بالادست دره مشاء، آبعلی، گردنه امامزاده هاشم، پلور، شهر گزنک و لاریجان را پشت سر میگذارد و در نهایت به شهر آمل متصل میشود.
در ۹۰ کیلومتری آمل، راه فرعی لاسم-ارجمند به جاده فیروزکوه نیز از جاده هراز منشعب میشود.
جاده هراز دارای ۱۷ تونل است که مجموع طول این تونلها به ۹۰۰۰ متر میرسد. طولانیترین تونل در مسیر هراز، تونل امام زاده هاشم با طول ۳۲۹۰ متر است که در سال ۱۳۹۲ افتتاح شد. از دیگر تونلهای این جاده عبارتند از: تونل وانا، لهاش، تونل سیاه بیشه، تونل دوآب، تونل گروازمال، تونل سیاهبند، تونل شکرالله رود، تونل احمدمال، تونل آیو و تونل نورانی نام برد. همچنین بهمن گیر امامزاده هاشم نیز با طول ۱۳۰۰ متر در این جاده قرار دارد.
در سال ۱۳۹۲ بزرگترین و طولانیترین تونل جادهای کشور به طول ۳۲۹۰ متر افتتاح شد، با بهرهبرداری از این طرح، فاصله ۲۱ کیلومتری منطقه پلور مازندران تا منطقه آبعلی تهران به ۱۲ کیلومتر کاهش یافت.
جاذبه های گردشگری جاده هراز
هراز یکی از معروفترین جادههای کشور است که از جاذبههای گردشگری زیادی برخوردار است. این جاده از جاذبههای طبیعی، تاریخی و مذهبی متنوعی برخوردار است که باعث جذب گردشگران و طبیعتگردان میشود.
بین جاذبههای گردشگری این جاده میتوان به قله دماوند، امامزاده هاشم، آبشارها، دریاچهها، غارها، قلعهها، تپهها، روستاها و ییلاقات اشاره کرد. امامزاده هاشم به عنوان یکی از مهمترین جاذبههای مذهبی این جاده شناخته میشود و از آثار ملی ایران به شمار میآید. این امامزاده در مرتفعترین نقطه جاده هراز و در گردنهای به همین نام واقع شده است.
همچنین کتیبه شکل شاه از جاذبههای تاریخی این جاده محسوب میشود. این جاذبهها همه با هم تجربه یک سفر گردشگری فراموشنشدنی را برای بازدیدکنندگان ارائه میدهند و زیباییهای طبیعی و تاریخی منطقه را به نمایش میگذارد.